Zamislite da možete živjeti život koji kao da je stvoren samo za vas. Zamislite da možete živjeti s lakoćom i milošću, sigurni u spoznaji da se sve razvija točno onako kako se treba razviti.


Widget not in any sidebars

Zamislite osjećaj da ste toliko voljeni i podržani u vašem životu svaki dan, da imate samopouzdanja i alate pomoću kojih ćete ostvariti svoje najluđe snove.

Sve je to moguće uz moć pozitivne energije.

Ali…

Pozitivna energija je puno više od osjećaja sreće i veselja.

Pozitivna energija je puno više od nabacivanja osmijeha na vaše lice i pretvaranja da nemate dublje misli i osjećaje.

Pozitivna energija je usklađivanje vašeg života s energetskim vibracijama vaše duše. Riječ je o poštivanju koje vas ispunjava i čini da cijelo vaše tijelo trne i bruji.

Radi se o životu iz mjesta koje je u skladu s vašim umom, vašim tijelom, vašom dušom i Svemirom.

Sve u ovom Svemiru nosi energetsku vibraciju, a prilikom usklađivanja tih vibracija i usklađivanja s onima od koji se osjećate dobro, svijet postaje gotovo čarobno mjesto.Pojavljuje se sinkronicitet, prilike se pojavljuju u vašem životu, pravi ljudi ulaze u vaš život u pravo vrijeme, a vi osjećate da Svemir reagira na vašu svaku misao i osjećaj.

Kada sinkronizirate svoj život s pozitivnom energijom, ovaj nevjerojatan svijet postaje vaša stvarnost.

Možda duboko u sebi već osjećate uzdizanje vaše duše, protjecanje energije u vašem biću koje vas zove da promijenite svoj život, kako biste mogli doseći svoj puni potencijal i živjeti život koji vas čini radosnim i koji vas ispunjava svrhom.

Možda ste čak privukli ovu knjigu kao podsjetnik da ste moćno biće s mogućnošću stvaranja pozitivnog, ljubavnog  života, bez obzira na okolnosti u kojima se nalazite.

Naučit ćete kako upravljati životom koristeći pozitivnu energiju.

Naučit ćete kako se osloboditi negativnosti i straha i umjesto toga ponovno se povezati s vašom dušom.

Otkrit ćete kako stvoriti život ispunjen pozitivnom energijom, ne samo privremeno nego dugoročno.
Također ćete naučiti kako otvoriti čaroliju unutar sebe i oko sebe, tako da je možete upotrijebiti i pronaći  svoju svrhu i uskladiti se sa životom koji je dobar iznutra i izvana.

Otvorite se ideji da ste vi više od samog tijela – da ste duša napunjena energijom koja je čarobna i  snažna.

Budući da ste otvoreni ovim mogućnostima, možete se povezati sa životom koji je uvijek bio značajan za vas.

Dakle, ako ste spremni početi živjeti pozitivno, inspirirani životom koji je lak i radostan, onda ste došli na pravo mjesto. Započnimo.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić