10.05.2019. Poruka Dana – Pažljivo biraj što pratiš na TV-u i internetu

418

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.20.2″]

Postoje ljudi diljem svijeta čiji je posao da prate vaše obrasce ponašanja, skupljaju vaše podatke i proučavaju vaše navike kako bi vas usmjerili na kupnju proizvoda tvrtki koje ih zapošljavaju.

Oni će prepoznati vaše naklonosti i rasplamsati vašu sklonost kupovanju, servirat će vam reklamu za reklamom proizvoda bez razmišljanja o posljedicama sve dok ne oslabite i ne posustanete.

To je jedan oblik kontrole uma koji se prakticira javno svaki dan. On je manipulativan i stvoren je da takav i bude. Morate uzeti natrag kontrolu od tih super bogatih mega-korporacija tako što ćete donositi vlastite zdrave odluke koje podržavaju vaše želje i razvoj vaše lokalne zajednicu.

Mediji imaju ulogu uživiti nas u izmišljene priče u kroz filmove, serije i TV program općenito, kako bi nam odvratili pozornost od našeg vlastitog, stvarnog života.

Budite vrlo selektivni u odabiru medija koje konzumirate jer bi oni mogli konzumirati vas. Ovo ne pišemo kako bi u vama stvorili osjećaj straha, već kako bi vas podsjetili na to koliko je nevjerojatno snažna i vrijedna vaša energija, vaša pozornost i vaše odluke.

Odvraćanje pozornosti je prisutno svuda, privlači nas i programira nam umove prema bespotrebnim točkama fokusa kako bi nas razoružalo i oduzelo našu snagu.

Potrebno je vratiti kontrolu nad našim mislima, jer je to imperativ za postizanje osobnog zdravlja i blagostanja na svim razinama!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.20.2″]


Widget not in any sidebars

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.20.2″]
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]