Pretvaraj rane u snagu. Pretvaraj boli u snagu.

Pretvaraj izdaje, omalovažavanja, podcjenjivanja, podsmjehivanja drugih u snagu. Svaku teškoću pretvori u snagu. Umjesto da plačeš nad njima, pretvori svoje ožiljke u snagu i shvatit ćeš smisao svih tih loših stvari u svom životu. Više nećeš kukati nad sitnim jadima koje si prošao ili koji ti se još događaju, već ćeš iz njih izvlačiti lekcije koje će te voditi naprijed kroz život.


Widget not in any sidebars

Pretvaraj rane u snagu. Pretvaraj krize u trenutke preobrazbe, svoje fizičke, mentalne, emocionalne i duhovne preobrazbe. Nemoj se pitati koliko oni još trebaju trajati. Trebaju trajati onoliko koliko je tebi potrebno da iz ove osobe koja sada jesi postaneš osoba koja trebaš biti. Trebaju ti trajati onoliko koliko ti je potrebno da njima zalječiš neke stare rane i traume i shvatiš da svaka bol ima razlog i vrijeme svoga trajanja.

Pretvaraj rane u snagu. Nema brzih promjena, nema uspjeha preko noći. Talent brzo propada ako nema rada na njemu. Nemoj vjerovati u slučajnosti jer to što ti se događa sve je pripremljena strategija koju moraš proći da bi došao na drugi kraj puta. Počneš li odbacivati bol, neće te bol mimoići, može te samo sustići gora sudbina. Učini najbolje od onoga što jesi i imaš i nema drugog recepta za uspjeh.
Pretvaraj rane u snagu. Svakoga dana, u svim situacijama, kada ti dođe da pobjegneš od svega ne predaji se bez izravnavanja računa. Pokaži što umiješ i koji su dometi tvoje vjere u sebe i bolju budućnost. Samo ako tako bueš činio nećeš doći u poziciju da se jednoga dana kaješ što nisi iskoristio sve mogućnosti života, a mogao si. Ostani borac do kraja i vidjet će koliko će te ojačati ono što te nije uništilo.

Mario Žuvela