Najvažniji uvid koji je potrebno realizirati jest da smo većinu svog života proveli okrenuti u krivom smjeru. Uzmite trenutak da iskusite o čemu govorim. Stojeći, ležeći ili kako god želite. I zamislite sebe. Ono što vidite ste vi koji promatrate od sebe – prema vani. Uvijek gledamo prema vani.

Sad se zamislite da ste u mogućnosti na neki način okrenuti svoje lice u suprotnom smjeru. Kad biste mogli na neki magičan način, gledati prema unutra. Ovo nije neka mentalna gimnastika u kojoj jednostavno zamišljate sebe kako ste okrenuti prema unutra. Predlažem način spoznavanja da je vaš identitet zapravo duhovan.

Učinite ovo vašom svetom misijom – vrata prema višem sloju svjesnosti u vašem životu se otvaraju iznutra. U potrazi za rješenjima problema, većina nas provede život okrenuti u pogrešnom pravcu, gledajući izvan nas samih.

Za to vrijeme unutar nas, u tom tihom praznom prostoru, leži univerzalna inteligencija, naša esencija kao ljudskih bića – započnite od danas tražiti iznutra, svaki dan!

Dr Wayne Dyer


Widget not in any sidebars


Widget not in any sidebars