Kada vam netko želi dobro zdravlje, uspjeh u životu, ljubav i sve drugo, tada ta osoba uvećava vaše šanse da vam se to i takvo dobro zaista i dogodi.


Widget not in any sidebars

Pričajmo o željama koje upućujemo jedni drugima. Nije važno pošaljemo li je reda radi ili to stvarno mislimo, DOBRA NAMJERA je ono što se računa. Naime, ovdje želim osvijestiti jednu činjenicu: kada vam netko želi dobro zdravlje, uspjeh u životu, ljubav i sve drugo, tada ta osoba uvećava vaše šanse da vam se to i takvo dobro zaista i dogodi.

U ukupnom “kontingentu” pozitivnih energija, na ono što sami sebi želite, dodaje se svaka želja i čestitka koju vam je neko poslao i poželio. Zato, od davnih vremena i danas postoji taj običaj drevnih naroda da upućujemo dobre želje jer one su ispod površine – dobra energija i dobra vibracija.

Stari narodi su to znali, a mi smo to zaboravili.

Sigurno je svatko od nas primio barem nekoliko iskrenih čestitki za vas i vašu obitelj. Znate što bi bilo pametno sada učiniti?Hitro se vratite na sve te čestitke i pročitajte ih glasno i zaista ih uzmite u srce i osvijestite – dobro zdravlje, uspjeh na poslu, ljubav po vašoj “mjeri”, i sve drugo. Time ćete povećati osnovnu količinu energije na kojima se temelje vaše namjere i želje za ovu godinu. A takve pozitivne misli i emocije Univerzum će vam, po kozmičkom zakonu, vratiti, samo uduplano!

S druge strane, osvijestimo još jednu činjenicu – kada vam netko iskreno i iz srca želi dobro, to je vrjednije nego da vam netko da 100.000 eura. Upravo iz gore pobrojanih razloga! Energija i emocija koja stoji iza tuđe želje upućene vama je ta koja se računa! A to ne možete nigdje kupiti, možete samo dobiti od prijatelja koji vam to iskreno i želi! Zaradi toga se kaže da su “prijatelji veliko bogatstvo”.

I zato, sada, hitro nazad na čestitke i lijepe želje koje ste primili. Pročitajte ih ponovo naglas i osjećajte ih svojim srcem! Time ste već stvorili ogromnu osnovu da vam se te želje i namjere ostvare.

Jasna Luminus / Utočište