Došao si ovdje s nečim što trebaš učiniti. Dio si univerzalne svijesti i u njoj nema slučajnosti. U tvojoj istinskoj biti – ne u tvom lažnom ja, ne tvojim ego-dijelom, nego u pravoj biti onoga što jesi – ti si beskrajan i dok si ovdje imaš nešto vrlo duboko za ostvariti. Inače ne bi bio ovdje.


Widget not in any sidebars

Pronađi to. Obrati pozornost na to. Osluškuj pozive. Pronađi tragove i znakove. Pronađi usklađenosti, što god da jesu, bez obzira koliko apsurdno ili bizarno izgledaju svima oko tebe. Zanemari njihove brige. Mnogi ljudi u sebi znaju što bi trebali raditi, ali su toliko opsjednuti samo ispunjavanjem svojih dužnosti, kao roditelj na primjer, da nikada nemaju vremena za to.

Ispunjavanje tvojih roditeljskih dužnosti je jedna stvar, ali ako imaš unutarnji poziv koji ti kaže da postoji i nešto drugo, to nemoj ignorirati.

Nemoj umrijeti dok je glazba još uvijek u tebi. Nemoj umrijeti s neispunjenom svrhom. Nemoj umrijeti s osjećajem da si u svom životu pogrešno živio. Nemoj dopustiti da ti se to dogodi! Živi svoju svrhu već danas, nije kasno!

Dr Wayne Dyer