21.01.2020. Poruka Dana – Ništa nije nemoguće, čuda su svugdje oko nas

533

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.19.17″]

Kad otkrijemo čaroliju unutar sebe, čudo života, onda prirodno vidimo tu magičnost svugdje oko nas.

Unutar male sjemenke stabla se nalazi cijelo stablo. Jedan oblak na nebu može sadržavati dovoljno vode da poplavi cijeli grad, ali ipak taj oblak beztežinski lebdi na nebu.

Čuda su svugdje oko nas… ptice, insekti, biljke, a da ne govorimo o bezgraničnim prostranstvima svemira.
Promotrimo samo naše tijelo. Kako je nastalo. Mama i tata su se našli i jedno sićušno sjeme ode iz tate u mamu i iz toga se razvije ljudsko biće, koje ima mogućnost razvijati znanost, tehnologiju, stvarati kraljevstva i civilizacije… U usporedbi s čudima koja se događaju svuda oko nas, nadnaravne moći nekih jogija izgledaju beznačajne.

Iz duhovne perspektive, stanje današnjeg svijeta je u korijenu uzrokovano kad smo mi kao ljudska bića postali nepovezani sa svojim istinskim sobom. Razvitkom tehnologije svijet nikad nije bio tako povezan, ali to je izvanjska povezanost. Najveći problem u svijetu je glad, ali ne glad u stomaku, već glad srca. Čak i najbogatijim osobama srce gladuje.

I ta glad stvara pohlepu, zavist, aroganciju, ljutnju… a svi zapravo traže ljubav unutar sebe. I to je jedino rješenje. Izvor te ljubavi, iz duhovne perspektive, je božja ljubav.
Otpustite sve što vam je bilo rečeno da je nemoguće ili nerealno i omogućite sebi da učinite novi ugovor s Bogom o tome što je moguće za vas. Istražite sve sumnje koje imate oko čuda i čudotvoraca, zamijenite sumnju sa otvorenošću.

Budite otvoreni i otpustite sve što mrzite!

Dr. Wayne Dyer

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]