Ovaj članak posvećen je onima koji su razočarani životom. Onima koji pate od nesigurnosti, onima čije su misli zbunjene i koji imaju noćne more. Patnja i bol su privremeni. Oni su neugodni, ali i važni, jer vas čine jačim i boljim čovjekom. Budite strpljivi.


Widget not in any sidebars

Ovaj članak je za one koji ne znaju što dalje sa svojim životom i koji put trebaju odabrati. Za one koji se nisu odlučili za svoje snove i kako da ih ostvare. Za one koji proživljavaju unutrašnju borbe kojih drugi nisu ni svjesni.

Ovaj članak je za vas.

Nadam se da ne donosite odluke na temelju riječi drugih ljudi. Ne slušajte savjete drugih ljudi. Neki mogu biti iskreni i mogu dolaziti iz čistog srca, ali oni oko vas ne mogu znati što će biti bolje za vas. Slijedite poziv svog srca i napravite pravi izbor. Nadam se da ćete učiniti ono što vas nasmije i nešto što raduje vaše srce. Ne donosite ishitrene odluke samo iz straha da ćete nešto propustiti. Strpljenje je pravo blago.

Nadam se da ćete uživati u svakom trenutku svog života i cijeniti sve dobro koje već imate. Nadam se također da ste usredotočeni na riječ “Ja mogu”, a ne da živite, jer to “morate” činiti. Budući da je ovaj svijet prepun mogućnosti, dozvolite sebi da ih vidite.

Nadam se da znate da postoji razlog za sve i da nas najbolje stvari čekaju iza ugla. Nadam se da razumijete da mala neizvjesnost i neodlučnost uopće nije loša. Svima nam treba vremena da se opustimo i pronađemo nešto što će nam biti blizu.Normalno je plašiti se. I dok god napravite bar mali korak naprijed, to se također smatra napretkom.

Nadam se da niste zaboravili na sadašnjost dok ste zauzeti planiranjem svoje budućnosti. Nadam se da još uvijek udišete miris cvijeća, uživate u predivnim zalascima Sunca i čaroliji novog dana. Nadam se da ne dozvoljavate da vas prošlost obuzda. Prošlost se ne može promijeniti, treba se fokusirati samo na sadašnjost.

Nadam se da ćete prestati brinuti i toliko razmišljati. Postižete ono što želite. Vjerujte procesu.

Patnja i bol su privremeni. Oni su neugodni, ali i važni, jer vas čine jačim i boljim čovjekom.

Napokon se nadam da ste ljubazni prema sebi. To što je u vama dovoljno je snage i ljubavi da oprostite sebi svaku grešku koju napravite.

I zapamtite – dobre stvari dolaze onima koji znaju čekati. Zato, ne bojte se čekati. Budite strpljivi. I Univerzum će vam poslati sve što je potrebno da biste se osjećali sretno.

lovesensa.rs