Često, gotovo uvijek, ljudi izjednačavaju ljubav s osobama do kojih im je stalo, koje vole. Ipak, znajte da osjećaj ljubavi kao i svi drugi osjećaji nastaju iz nas, iz našeg postojanja, iz naše duše.


Widget not in any sidebars

Kada osjećamo ljubav, čini nam se zbog neke druge osobe, mi zapravo jesmo ljubav, osjećamo i vibriramo ljubav, ne samo prema određenoj osobi, već prema svima. Kada volimo, okolina to primjećuje, a cjelokupni doživljaj života je neopisivo bolji. Napokon živimo, čujemo pjesme, primjećujemo umjetnost, ljepotu prirode i čaroliju života. Sve to iz razloga što smo otvoreni, široke svjesnosti, onda kada smo u visokoj vibraciji ljubavi. Tada nam se dešavaju sretne okolnosti, puni smo energije, zdravi, dobronamjerni, inspirirani.

Šteta je misliti kako je potreban vanjski povod da bismo bili ljubav i da je ljubav uvjetovana odnosom s nekom određenom osobom koja se mora ponašati na točno određen način ili uzvratiti ljubav da bismo je mi živjeli. Sve što jesmo u nekom trenutku je dio jedne univerzalne energije koju možemo nazvati božanski izvor ili kako god, a mi smo kreatori koji biramo što ćemo biti. Da li ćemo biti ljubav ili nešto drugo. Taj izbor je, čini se, uvjetovan vanjskim događajima, ali to nije istina. Probajte i spoznajte.
Vi možete biti ljubav kada god. Vi sada možete biti ljubav. Sada napravite mali eksperiment od par minuta. Sve što trebate je fokus na događaj, situaciju, sebe, Boga, prirodu, životinju, biljke što god, ali baš što god a da u vama uzrokuje osjećaj ljubavi. To može biti i nešto izmišljeno. To može biti samo neka želja ili iščekivanje. Nije bitno. Čak, to može biti sjećanje na vibraciju ili osjećaj ljubavi sam po sebi bez ičega u pozadini.

Zadržite fokus neko vrijeme i osjećaj će postajati sve jači i jači zbog zakona privlačenja koji vam donosi sve više onoga na što se fokusirate. Ljubav možete biti kada god. Možete je dijeliti kome god. Probajte, uopće nije bitno da li su to vaši prijatelji ili neprijatelji. Nije bitno da li vi te osobe poznajete ili ne. Ljubav svojim mislima možete slati svuda. Vidjet ćete kako će vam se vraćati obzirom da je svijet ogledalo vas samih.

Tako bivajući ljubav ne uvjetovano bilo kakvim vanjskim događajima, vi ste slobodni u svojoj ljubavi i imate je viška. Tada se otvaraju vrata i događaju čuda! Dolazi vam ljubav u susret! Pozvali ste ljubav u svoj život! Tako je lako. Sve što trebate je sada i odmah krenuti vibrirati ljubav, a ne čekati da se ispune točno zadani ciljevi i norme, da se svidite ovome ili onome. Ne, sada odmah uživajte u životu. Zavolite sebe, to je najlakši put i uvijek dostupan put do ljubavi.
Samo se sjetite, volim svoje tijelo, volim svoje zdravlje, volim svoj život, volim svoju imovinu, volim svoj krevet, volim svoju jutarnju kavicu, volim plavo nebo, volim proljeće, volim, volim…

Ja volim vas. Volim što vam mogu pomoći naći nešto dobro i korisno i uljepšati vam dio životnog iskustva. Hvala vam od srca!

Anita Žugec, Wellness duha