Nikad nemojte odustajati. Sto puta pokucajte, jednom će se vrata otvoriti. Kada vas odbiju to ne  znači da ste neuspješni, to znači da još trebate učiti.

Nikad nemojte odustajati. Snovi se ne ostvare samo kada odustanemo od njih. Shvatite sve to kao jedno iskustvo. Bolno iskustvo koje je promijenilo vaše poglede na život.

Nikad nemojte odustajati. Mislite pozitivno. Naučite misliti onako kako misle pobjednici, a ne onako kako misle gubitnici. I za pozitivne misli je potreban veliki trud.

Nikad nemojte odustajati. Ne shvaćajte to previše osobno. Gdje biste završili zbog takvog razmišljanja. Isplati li se razboliti radi nekoga tko ne cijeni vašu vrijednost.

Nikad nemojte odustajati. Budite malo kritični i prema sebi. Možda ipak niste onakvi kakvi zamišljate da jeste. Otkrijte svoje nedostake a onda ih ispravite. Poradite malo na sebi.

Nikad nemojte odustajati. Shvatite da svaka situacija ima pozitivnu i negativnu stranu. Sigurno  je to i sa ovom u kojoj se nalazite.  Pričekajte malo i vidjet ćete i drugu stranu.

Nikad nemojte odustajati. Shvatit ćete na kraju zašto se isplatilo.

Izvor: savjetnikuspjeha.com


Widget not in any sidebars