Reci hvala za milost, hvala za razumijevanje, hvala za mudrost, hvala na roditeljima, hvala na ljubavi, hvala na ljubaznosti, hvala na poniznosti, hvala na miru, hvala na prosperitetu.

Reci hvala unaprijed za ono što je već tvoje.

Tako ja živim svoj život, to je jedan od razloga zašto sam tamo gdje sam danas. Reci unaprijed hvala onome što je već tvoje.

HVALA, HVALA, HVALA!Hvala na ovom danu.
Hvala svakom trenutku koji je doveo do današnjeg dana.

Hvala na teškim vremenima. Učinila su da cijenim dobra vremena.
Hvala na lekcijama. One su bile potrebne za moj razvoj.
Hvala mojim očima zbog kojih mogu svjedočiti čudima danas i sutra.
Hvala svemu što uzimam zdravo za gotovo.

Hvala na svim mojim blagoslovima.
Hvala za moju motivaciju.
Hvala za moj duh.
Hvala na snazi.
Hvala što imam hrabrosti da se borim u teškim vremenima.

Hvala za ljude u mom životu.
One koje volim i one od kojih učim.
Hvala na svemu. Hvala.

“Hvala”… je ključ koji otvara vrata trenutne sreće… Otključava vrata svemu što zaista tražimo u životu – sreći i zadovoljstvu. Razmisli o tome… Bez obzira što kažeš da želiš … Novac, bogatstvo, zdravlje, pomaganje drugima… Zašto to zaista želiš?Kada gledaš stvarno duboko, jedini razlog zbog kojeg itko želi IŠTA, je osjećaj koji VJERUJEMO da ćemo dobiti od toga. Sve se svodi na sreću i zadovoljstvo. A istina je da to možemo sada imati ako smo ZAHVALNI.

A ako se utišaš… odmakneš se od buke svijeta i razmisliš na trenutak na čemu možeš biti zahvalan, siguran sam da možeš pronaći dosta toga.

Budi zahvalan što ima hrane na tvom stolu. ZRAKA U TVOJIM PLUĆIMA. ŽIVOTA U TVOM TIJELU.

Budi zahvalan što imaš priliku. Priliku da svoj život dovedeš na potpuno novu razinu. Imaš priliku odlučiti UPRAVO SAD. Da ćeš živjeti svoje snove i nikad se podmiriti sve dok to ne učiniš.

Budi zahvalan za mentalnu snagu koju si dobio kako bi preživio teška vremena.

Budi zahvalan za svoje udove ako ih imaš, mnogi nisu toliko blagoslovljeni, za svoj vid u očima ako ga imaš, mnogi nisu tako blagoslovljeni, tvoj sluh ako ga imaš, mnogi nisu tako blagoslovljeni, zdravlje koje imaš, mnogi su u lošijem stanju.

Budi zahvalan zbog one jedne osobe koja je imala utjecaja u tvom životu ili mnogima ako si tako blagoslovljen. Zatim budi zahvalan što možeš ODABRATI odabrati biti ta osoba nekome drugome, onaj koji čini razliku u životu nekome, bez obzira koliko malu.

Budi zahvalan što možeš doživjeti ovaj čarobni svemir. Danas potraži čuda, jamčim, ako gledaš, naći ćeš ih.

Neograničene su stvari na koje možeš biti zahvalan. Otvori oči. Otključaj svoj nevjerojatan život. Spreman je za tebe… upravo sada.

Hvala na ovom danu, što god da donosi, hoće li mi biti izazov zbog kojeg ću rasti, hoće li mi donijeti okolnosti koje će me učiti strpljenju ili će biti neočekivani blagoslov, svaki trenutak radosti, što god DANAS donosi – HVALA.Što god da donosi, molim da imam dovoljno prisutnosti u svakom trenutku da znam da niti jedna okolnost nije moj život, ni dobra ni loša, nikakav događaj, NIKAKVA STVAR nije moj život. Život je energija i znam da sam puno više od mog fizičkog tijela.

Hvala na mojoj sposobnosti da volim. Da dajem drugima svoju autentičnu ljubav i ljubaznost, a ništa ne očekujem zauzvrat. Hvala na snazi. Hvala na mom POSTOJANJU.

Hvala na mojoj sposobnosti privlačenja samo stvari i ljudi koji su u skladu s onim što trebam u svom životu.

Hvala. Hvala. Hvala za ovaj dan. Što god da donosi.

Denzel Washington


Widget not in any sidebars