28.11.2019. Poruka dana – Kada nema neprijatelja iznutra, neprijatelj izvana ti ne može nauditi

385

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text]

Ne dopusti da tvoja vlastita ograničena uvjerenja kontroliraju tvoj život. Ali, jedno upozorenje. Ta uvjerenja mogu biti svjesna, ali vrlo vjerojatno su nesvjesna. Ona mogu biti nesvjesna ograničenja kojima si uvjetovan još od mlade dobi i kroz cijeli tvoj život, koja si prihvaćao slušajući one oko tebe koji nikad nisu postigli svoj san. Prepoznaj svoja ograničena uvjerenja i reci im da utihnu.

Ne postoji NIŠTA što ne možeš učiniti, NIŠTA što ne možeš imati, a SVEMIR mi je svjedok, ne postoji NIŠTA što ne možeš postati ako vjeruješ u sebe! Ako smatraš da je sve moguće – pogodi što – sve i jest moguće! Kada promijeniš svoje uvjerenje iz ograničenog u neograničeno… tvoj potencijal je neograničen.

Zamisli što bi mogao postići da si živio svoj život kao da je sve moguće. Kao da su ČUDA standardni zahtjev svakoga dana. Kao što kaže izreka:

“Kada nema neprijatelja iznutra, neprijatelj izvana ti ne može nauditi.”

Kada te ništa iznutra ne sputava, nema ničega ni izvana što te može sputati. Cijeli život će se promijeniti u trenutku kada odlučiš promijeniti svoj način razmišljanja. Trenutak kada odlučiš vidjeti sve kao poklon. Kada odlučiš vidjeti svaku okolnost i izazov kao blagoslov, a ne prokletstvo. Kada postaneš svjestan činjenice da je sve kako bi trebalo biti i da je borba protiv toga, suluda.

svijetpozitive.com

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.10.1″]


Widget not in any sidebars

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.10.1″]
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.10.1″]


Widget not in any sidebars

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]