Ako vam život donese trenutak da vam je teško, a nema nikoga oko vas da vas utješi i ohrabri, zahvalite se i ne očajavajte… U tom trenutku Bog vam otvara mogućnost da ga upoznate…

Obratite se Stvoritelju svega s vjerom da je prisutan u vama jer ste dio njega… Biti ćete iznenađeni kako će vaš problem nestati i postati nebitan i mali.

Obraćanjem Bogu mi se energetski proširujemo i naša svijest postaje veća, a pogled na problem koji nam se čini nerješiv jasniji i sa više smisla.

Ima još nešto čudesno i opojno u iskrenoj molitvi, a to je nejverojatna lakoća, i osjećaj nadnaravne sreće i radosti. To se događa u trenutku kada ste se uspjeli povezati.

Ako svedemo događanja u molitvi ne energetski ekvivalent, Bog je veliko energetsko i informatičko polje ogromne snage ispunjeno nezagađenim oblikom ljubavi.


Widget not in any sidebars

Duša koja prebiva u fizičkom tijelu je malo energetsko polje zarobljeno u kovitlacu negativnih uvjerenja i misli.

U trenutku kada se iskreno i s vjerom obratite Stvoritelju, malo energetsko polje povezuje se s velikim i dolazi do razmjene informacija i pročišćenja.

Na taj način veliko energetsko polje obuhvaća malo polje i oni postaju jedno. To je trenutak u kojem doživljavamo unutarnji mir i olakšanje.

Ako možemo ostati u konstantnoj vezi s tim velikim energetskim poljem naš mir i sreća postaju trajni. Prema metafizičkom učenju to je zapravo smisao života.

Ka tom smislu mi ovdje putujemo u raznim etapama više ili manje uspješno, ali cijeli svemir nas vodi ka tom trenutku jer kroz sva ugodna i neugodna događanja – mi se zapravo budimo za višu stvarnost.

Autor: Goran Banić – Kana, atma.hr