Velike strastvene ljubavi uvijek su dio karmičkog zadatka jer samo ono što netko osjeća kao potrebu svog bića, a što je zapisano u genetskom materijalu može se ispoljiti ako se sretne osoba koja je sposobna prodrijeti do emocionalne aure. Zbog toga se strastvena karmička ljubav često događa kada se to najmanje očekuje.
Jesu li sreli svoju “bolju polovicu”, mnogi se zapitaju kada osjete da im drhte koljena ili treperi nešto u trbuhu, kada se oznoje dlanovi, a pogledi se izbjegavaju.

Osjećamo to nešto što nas u potpunosti obuzima, a oduzima nam moć govora, zdrav razum i sposobnost da upravljamo svojim postupcima.

Kod karmičke ljubavne veze uvijek postoji predosjećaj da će se ljubav dogoditi, a pri poznanstvu se javlja fenomen “deja vu” – već viđenog, nečeg već doživljenog. Mnogi osjećaju da su spremni da im se dogodi “nešto veliko, snažno” i ako njihov emocionalni genetski kod nosi zapis jake strastvene veze, kad tad mora se aktivirati kao biljka sa snažnim korijenom koja će, ako treba rasti i između kamenja.

“Karmički” znači put duše ka nečem boljem, pročišćenje ka svom savršenstvu. Ruski parapsiholozi smatraju da je karma bioenergetski zapis i da je sadržan u jednom od nekoliko slojeva aure koja se sastoji od fizičkog, misaonog i emotivnog sloja. Onaj dio duše koji traga za ljubavlju sadržan je u emotivnom sloju aure i zbog toga ljudi koji su sretni uvijek nekako “sijaju” dok su nesretni obavijeni sivkastom maglom, okolina ih opisuje kao “uvele”.

Velike strastvene ljubavi uvijek su dio karmičkog zadatka jer samo ono što netko osjeća kao potrebu svog bića, a što je zapisano u genetskom materijalu može se ispoljiti ako se sretne osoba koja je sposobna prodrijeti do emocionalne aure.
Zbog toga se strastvena karmička ljubav često događa kada se to najmanje očekuje, neočekivani susreti koji izgledaju kao sudbinski, a ljubav se doživljava kao snažna fizička privlačnost mada nije rijedak slučaj da pri poznanstvu dođe do odbojnosti, straha i pokušaja da se izbjegne društvo te osobe.

Naše informacijsko polje je u stanju mnogo prije susreta “primiti informaciju” o ulasku značajne osobe u naš život. To može biti u vidu osjećaja da će se nešto značajno dogoditi, neka vrste radosti ili nadahnuća, čak i umjetničkog, egzaltiranih osjećaja kojima se ne zna uzrok.

Ako u fazi društvenog ili profesionalnog uspona osoba koja će postati naša karmička ljubav uđe u naš život, može ostati neprimijećena, bar izvjesno vrijeme. Duša je neće prepoznati kao karmičku ljubav jer je energija ljubavi usmjerena ka drugim interesima ili drugom, moguće privremenom partneru. Ipak, ta osoba je nekako uvijek tu, uvijek prisutna i uvijek blagonaklona i možemo je sresti na mjestima na kojima se i ne nadamo.

Kada duša postane “gladna” ljubavi, emocionalna aura će postati propustljiva za energiju osobe kojoj se sviđamo i mi možemo biti uvučeni u njeno bio polje kao što pauk uvlači žrtvu u svoju mrežu. Tada stupa na scenu naš karmički zadatak. Ne biti žrtva, a ne odreći se ljubavi.

Ne moraju oba partnera istovremeno “odrađivati” karmički zadatak. Svaka duša traži svog “učitelja” ili “mučitelja”, ma kako bio zaljubljen, blagonaklon, a često i surov. Što je teži zadatak pred nama to će veza biti kompliciranija, što je veća ljubav s jedne strane i superiornost ili odbijanje ljubavi s druge, karmički put je teži.
Osoba koja pati u vezi uvijek više voli, a patnja je i dokaz da je na pravom putu da o sebi nešto nauči. Često se uloge obrnu, i ona druga strana počinje otplaćivati svoj karmički dug kada je partner koji je patio postao trezveniji i stabilniji.

Mnogi se pitaju da li postoji nekoliko karmičkih ljubavi. Ako duša “ima” težak zadatak, mora proći kroz mnoga iskušenja i osoba tj. tijelo u koje se uselila takva duša, ima nekoliko ljubavi, uglavnom nerealiziranih. Priča o “njih dvoje su se voljeli do kraja života” odnosi se na stare duše, one koje će nakon zajedničkog braka naći svoj put u vječnosti.

U karmičkoj ljubavi svaki partner uči svoju lekciju o ljubavi, braku i stavljen je na ona iskušenja koja mu omogućuju da duša nađe svoj put ka sreći.

Loši bračni odnosi, svađe, ignoriranje, vrijeđanje ili fizičko nasilje, razvod, su pokazatelj da je jedan od partnera ušao u brak bez velikih emocija, a da je drugi ušao s karmičkim zadatkom da bi nešto “naučio” ili “odradio”. Moguće je da je u prethodnim vezama bio previše samouvjeren, bahat, netolerantan ili gord.

Samoljublje, ponos, potreba da se poigravamo tuđim osjećajima, da budemo bezuvjetno obožavani su osobine koje onemogućavaju da se otplati karmički dug jer blokiraju kanale ljubavi.

Potvrda da je to karmička ljubav je trajanje – i onda kada nisu zajedno i kada se ne viđaju mjesecima, kada žive u drugim gradovima.

Kako će se veza razriješiti ovisi o karmičkom zadatku i jedne i druge osobe. Što je zadatak zahtjevniji, to je ljubav kompliciranija i duže traje. Sve dok se aure spontatno ne spoje ili ne rastave bez mržnje, ljutnje ili osjećaja povrijeđenosti.

Nakon svake ljubavi, naročito karmičke, mora ostati sjećanje na ljubav, ne na patnju ili povrijeđen ponos.

Jasminka Holclajtner / fontanasvjetlosti.com


Widget not in any sidebars